Tärkeämpää on matka kun määränpää

| 0 comments

Välillä täytyy antaa takaisin mistä on lähtöisin. Tällainen lause tuntuu melko tutulta, mutta harvoin sitä tulee noudatettua.

Itselleni ainakin yhteisöllisyys, hyvä verkosto ja hienot ihmiset ovat aina antaneet sen syyn miksi jotain asiaa kannattaa tehdä. Muistan kun voitimme ensimmäisen kerran purjehduksessa SM-kultaa. Tavoite täyttyi monen vuoden harjoittelun jälkeen. Kuitenkin juhlinta jäi todella vaisuksi, koska ympärilläni ei oikein ollut sellaista porukkaa jonka kanssa asiaa olisin tehnyt koko tien. Onkin siis mukavampaa saavuttaa jotain porukassa ja juhlia sitten kun on siihen aihetta. Autorekisteri.fi palvelun tekemisessä tällaiset arvot ovat olleen erittäin tärkeät. Mukana on ollut tekemässä useita tahoja ja paljon on saatu aikaiseksi, ja tulevaisuudessakin yhteistyöllä homma kehittyy.

Teekkarikaste 2012

Nelumbon juuret ja opit ovat kotoisin Tampereen teknilliseltä yliopistolta. Näin ollen yritykseni päätti lähteä tukemaan Tampereen teekkarikastetta tapahtumana, koska mielestäni se on positiivinen tapahtuma Tampereen keskustassa. Uskomatonta, että koko kaupunki kerääntyy katsomaan kun joka vuosi nuoria fukseja kastetaan teekkareiksi. Luulisin että Tampereen vappu ei olisi sama ilman tuota tapahtumaa. Lisäksi tietenkin mielessä oli että ihmiset myös löytäisivät Autorekisteri.fi palvelun ja näkisivät sen positiivisessa ilmapiirissä. Eihän tällaista voi sivuuttaa tietenkään.

Ohessa muutama otos tapahtumasta, jossa korimainos sai tapahtuman vaihtopaikasta johtuen vähemmän näkyvyyttä kun alkuperäinen kastepaikka olisi tuonut. Toivottavasti kuitenkin jollekin jäi kuva positiivisesta ilmapiiristä – kuvista se ainakin välittyy. 🙂

Hauskaa kesän odotusta asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Teekkarikaste 2012