Autorekisterin Android-versio Google Play marketissa

| 0 comments

Mobiliteetti tuntuu puskevan joka puolelta. Näin ollen mekin olemme ensi kädessä mukana mobiilikehityksessä ja teimme yhteistyökumppanin kanssa Suomen ensimmäisen mobiiliapplikaation, jolla voi hakea ajoneuvon tiedot Android-kännykkään.

Projektin ensisijainen tavoite oli tehdä mahdollisimman helppokäyttöinen ja hyvä sovellus, jolla voi tehdä esimerkiksi autokaupoilla tarkistuksen ajoneuvon historiasta. Maksutavaksi valittiin Googlen oma ns. in-app payment, joka vaatii käyttäjältä Visa- tai Mastercardin. Kaikenkaikkiaan projekti onnistui ja nyt mobiiliapplikaatio on ladattavissa Googlen Play Marketista.

Tulemme kehittämään sovellusta tulevaisuudessakin, mutta ensimmäiseksi tietenkin toivoisimme että mahdollisimman moni asiakas lataisi sovelluksen ja käyttäisi sitä. Kaikki palaute on tervetullutta, joten mielellämme otamme kommentteja vastaan.

On hienoa muuten olla ensimmäinen ajoeuvorekisterikyselyitä myyvä yritys, joka on ymmärtänyt että tässä tekstiviestimaailmassakin voi tehdä jotain todella hyvin käytettäviä mobiilisovelluksia. Toivottavasti pidätte!

Sovelluksen voi ladata täältä:


Android app on Google Play